За първи път: Аня Пенчева и бъдещият й зет заедно на събитие!

За първи път: Аня Пенчева и бъдещият й зет заедно на събитие!
5 (100%) 1 vote

Аня Пенчева отиде с Пипи и бъдещия си зет на премиера!

Аня Пенчева бе с цялата си рода на представлението на най-новия си филм „Извън пътя”. Примадоната бе с всичките си роднини, там бе и кандидат зет й поета Илиян Любомиров. Той е по-известен с артистичния псевдоним Августин Господинов.

Аня Пенчева

Аня Пенчева се харесва с гаджето на Петя Дикова

Дъщерята на Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков доскоро криеше, че си има гадже. Но вече официално се показва с писателя, дори вървят хванати ръка за ръка.

На премиерата в столичното кино „Люмиер” Петя Дикова и нейният приятел Илиян бяха седнали точно зад актрисата й съпруга й Ивайло Караньотов.

Докато лентата се въртеше на белия екран, Петя непрекъснато протягаше ръка към майка си, за да й дава кураж. Тя бе подготвила и огромен букет за нея, но така и не успя бързо да й го даде в края на представлението.

Защото актрисата не смогваше да се снима със своите фенове и почитатели. Въпреки че не намери време за дъщеря си, актрисата показа специално и топло отношение към поета.

Към гаджето на Петя Дикова тя се отнасяше като към роден син. Мнозина се запитаха дали това е искрено или тя го прави само заради доброто си възпитание.

Мъжът на примадоната през цялото време стоеше със скръстени ръце и не апладираше много. Според мнозина така той бил съпричастен към емоциите и притесненията на съпругата си.

Синът им Ангел също не се отличаваше в тълпата, но вероятно той е дал оценката си, след като останал насаме с родителите си.

Главната мъжка роля в лентата се изпълнява от Деян Донков. За разлика от Аня Пенчева той дойде сам на премиерата. Преди известно време актьорът придружи жена си Радина Кърджилова при раздаването на наградите „Икар”, докато тя получаваше своята статуетка.

Но сега нея я нямаше ан премиерата на филма. Вероятно защото имаше представление или друг неотложен ангажимент, подозират зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар