Кристина Димитрова разкри: Ето как се поддържа стройна, въпреки възрастта!

Ето как се храни Кристина Димитрова за перфектна фигура
0

Кристина Димитрова винаги е била в топ форма, но знае как да я постигне!

Естрадната легенда Кристина Димитрова е майка на две деца и вече на 57 години, но винаги е изглеждала перфектно. Досега дуетната половинка на Орлин Горанов никога не е споделяла как поддържа фигурата си на манекен.

Кристина Димитрова
Ето как се храни Кристина Димитрова за перфектната си фигура

Но тайната за добрата й форма вече е разкрита. Естрадната легенда изглежда млада и в топ форма, защото много внимава с какво се храни. Тя не се тъпче с кебапчета, пици или мазни храни. Поп дивата засища глада си най-вече с термично обработени плодове и ядки.

Наскоро папараците я пипнаха какво яде на обяд. Кристина Димитрова си купи пакетче с печени кестени пред Народния театър. Изпълнителката поиска 200 грама от това лакомство, защото заяви на продавача, че печените кестени били нейния обяд.

Веднага след като плати, певицата с нетърпение отвори пакета на парещите лакомства.

Въпреки че внимава с какво се храни, певицата е доста зиморничава. Тя бе облечена в палто, топли зимни обувки и шапка от полярна лисица на главата.

Въпреки ограниченията, които си налага Кристина Димитрова често е признавала, че е чревоугодник. И не може да устои на опъната софра. Другата й тайна диета е с тиква. Тя я хапва във всяка едно състояние.

Консумира я по три пъти на ден, около 300-400 г на всяко хранене. Диетата продължава 12 дни и по нейните думи е супер спешна и ефикасна. Така отслабвала 6-7 килограма.

И по време на целия хранителен режим пиела много вода и зелен чай. Ползата се усещала само два-три, след като я стартирала.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.