Фурор: Най-малките взривиха ментори и зрители в „Гласът на България“!

Гласувайте за статията

Децата в „Гласът на България“ направиха това, което големите не успяха – фурорът е страшен!

Най-малките таланти в „Гласът на България” Иван Стоянов и Калина Енчева скриха шапките на големите в конкурса за музика.

Гласът на България

Малките Иван Стоянов и Калина Енчева направиха истинска революция в „Гласът на България“

Те сътвориха уникално изпълнение на One Direction – Story of My Life. Двамата по-скоро се хванаха да изпълняват дует, отколкото да се състезават на „живот и смърт“ в двубой.

Изпълнението им взе акъла на всички треньори, принуждавайки Графа да вземе трудно изпълнение.

Публиката стана на крака и не искаше никой да напусне сцената на музикалната надпревара. Техният ментор заяви, че бившият представител на „Детската Евровизия” е по-подготвения от двамата.

Сълзите от загубите за съперницата му Калина не бяха дълги и продължителни. На останалите треньори не им остана дълго време, за да я откраднат.

Първо я поиска рок динозавърът Иван Лечев. След това същото си пожела и певицата Поли Генова

„Няма да я дам”, изригна Поли Генова. Но въпреки позакъснелите мераци на изпълнителката „На инат”, Калини предпочете да отиде при легендарния китарист.

Това докара взрив от положителни емоции и ръкопляскания на нейното семейство. Те бяха доволни ,че наследницата им продължава в надпреварата.

Фамилията на Калина продължаваше да аплодира и да се радва на успеха й в бекстейджа на предаването. Сигурни сме, че тепърва ще има да видим още много от двете слънчица, които са наистина невероятно талантливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар