Чудо: Наталия Кобилкина даде безплатен съвет на българите от Рим! (виж какво ни приканва психоложката)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина се показа щедра по празниците от Рим!

Скандалната Наталия Кобилкина, която от години учи нашенките как да се превърнат в гейши, как да си хванат милионер, как да живеят щастливо и т.н., успя да изненада всички. С един от първите си безплатни съвети и уроци на мечтан живот.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина прояви щедрост с безплатен съвет за празниците

Както знаем, съветите на Наталия Кобилкина, преподавани в семинарите и уебинарите й, винаги са платени. При това на цени, които шокират болшинството от потребителите в мрежата.

Е, по време на празниците Кобилкина замина за вечния Рим и окрилена от радост, реши да бъде щедра. Тя се впусна в разсъждения в мрежата и даде един съвсем безплатен урок на българите. Ето и поста й:

„Вчера седнахме на слънцето в Рим и се замислих: ако бих могла да се родя пак какво бих направила по-различно?

Със сигурност бих избрала същото семейство и бих искала пак да съм родена в Русия. Обичам широката ми руската ми душа и култура. Пак бих била психолог.

Но много по-рано бих започала да си казвам: ти си ценна и важна за мен. И бих била истинска подкрепа за самата себе си още от рано детство. Бих уважалава и бих ценила всеки момент от живота си.

И след тези мисли, се почувствах щастлива, че докато още ми има – мога да направя всичко това, за което бих искала да живея на ново. Важно да спрем да съжаляваме за изпуснати възможности – това можахме на този момент.

И да спрем да живеем във вечните мечти, които за повече ще се останат само мечти. Защото само 20% от хора действат, другите само мечтаят. А да почнем да живеем тук и сега.

Първата стъпка – Да пребориш своя мързел (той по страшен от смърта!).
Второ, Да спреш да отлагаш и да кажеш „Стоп“ на едни и същи неработащи навици и „Да“ на нещо ново.

Не знам какво ще стане с тези нови навици, но поне ще имам шанс. Без да съм пробвала – няма да имам никога това, което искам.

И трето, да си дам време след както съм направила нещо – да се насладя на това без да тичам пак към новата цел“, написа Наталия Кобилкина. Което, разбира се, не значи, че не може да си платите за един пълен семинар по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар