Юлия Скрипал иска да се прибере в Русия (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Юлия Скрипал „отчаяно” иска в Русия

Юлия Скрипал иска да се прибере в Русия колкото се може по-бързо. Братовчедката на Юлия Виктория Скрипал даде обстойно интервю за британския вестник „Телеграф”. Тя каза, че Юлия няма търпение да се върне колкото се може по-бързо в родината си.

Юлия Скрипал „отчаяно” иска да се върне в дома си в Русия, където има свой живот, работа, куче и любим човек. „Тя тук има куче, има си живот, работа и любим човек”, казала Виктория Скрипал пред журналистите, пише Блиц. „ В тази ситуация, обърнете внимание, че каквото и да става, никой не може да я защити. Нито една страна не може да гарантира нейната безопасност”, добавила тя.

Отчаяние

Вестник „The Sunday Times” писа, че на Юлия и Сергей Скрипал ще бъдат предложени нови самоличности и нов живот в Америка, за да бъдат предпазени от нови опити за убийство.
Засега обаче Виктория не може да замине и да види братовчедка си и чичо си, защото й беше отказана виза. Вчера тя се обърна към Тереза Мей със специална молба от телевизия „Скай Нюз”. Племенницата на Скрипал се обърна публично към министър-председателката на Великобритания с молба да преразгледа въпроса да й бъде издадена британска виза.

„Главното, което ми се иска сега, е да ги видя лично, за да мога истински да разкажа на нашата баба какво е здравословното състояние на нейния син и нейната внучка, но ми беше отказана виза”, каза Виктория. „Цял свят сега говори за безпрецедентния политически скандал, но в епицентъра на този скандал стоят истински хора. Това е нашето семейство, с което в действителност трябва сега да сме заедно”, допълни племенницата на Сергей Скрипал. Виктория прочете обръщението си на руски език, а телевизията го излъчи с превод на английски.

Юлия Скрипал иска да се прибере в Русия

Юлия Скрипал иска да се прибере в Русия сн. Интернет

„Събудих се преди седмица и съм щастлива да кажа, че всеки ден ставам все по-силна”, бяха първите думи на Юлия Скрипал. „Благодаря ви за интереса към съдбата ми и многобройните пожелания за подкрепа, които получих”, допълни още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар