Съседи скочиха срещу Васил Найденов (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Васил Найденов се оказа недолюбван от съседите си

Естрадната легенда Васил Найденов се оказа не твърде обичан комшия. Съседите на певеца с кооперацията, в която живее, са се вдигнали на бунт срещу него. А причината е солидния ремонт, с който той се е захванал в жилището си.

Комшиите се оплакаха, че известният естраден певец е изкъртил носещи стени и е слял в един трите апартамента на 6-ия етаж.

Кеца е изкупил всички жилища на етажа в сградата на бул. „Витоша” до НДК, където от 35 години живее. Васко наследил дома от майка си и откакто се помни, е там, въпреки че блока е старо строителство и далеч не може да бъде наречен луксозен.

В последните 3 години Найденов първо купил единия, а после и другия апартамент. Така вече е собственик и на трите жилища на етажа и решил да ги слива в един голям общ имот с големина 265 квадрата. Той е поискал разрешение от общината и миналото лято го получил. Веднага захванал ремонта.

Васил Найденов„Проблемът е, че е изкъртил всички стени, някои от които са носещи. Смятам, че може да има сериозен проблем за всички в кооперацията – не дай Боже, да се срути блока. Васко постъпва много безотговорно.

Направихме му забележка, а той ни размахва разрешително от общината и твърди, че е учил за архитект”, проплака пред „Уикенд” съсед на певеца. Комшията помоли да не цитираме името му, тъй като певеца бил много отмъстителен и щял да се саморазправя с него. Половината обитатели на блока се притеснявали да влизат в спорове с него. Така или иначе, до няколко дни домоуправителя свиква извъредно събрание, за да обсъди ситуацията.

„Проблем няма никакъв, всичко е напълно законно! Спазил съм предписанията, имам разрешително за извършвания ремонт. Строи се в работно време, никога по обяд и в почивните дни. Но част от съседите ми са стращни идиоти и правят мизерии. Какво да ви кажа, завистливи хора!”, обясни Васил Найденов, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар