Гинка Кесякова не ще да види мъж (Вижте защо заряза любовника си)

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова заряза любовника си, бившата на Радев не вярва на мъжете, след като летецът я предаде

Гинка Кесякова е сложила край на любовната си авантюра със своя колега. С когото бяха я засичали папараците. Бившата половинка на президента изгубила всякакво доверие в силния пол. След като едва преживя раздялата с бащата на децата си. Който й изневери с бившата си пиарка. И се ожени за нея.

Красивата Кесякова беше допуснала до себе си скромния на пръв поглед колега. Който се мъчеше да й помага по свой начин. Защото виждаше колко й е трудно сама да се оправя с големите си деца.

Любовникът я караше до работа. После я вземаше обратно. Понякога й правеше компания когато наследниците й си имаха свои ангажименти.

В последно време хубавата дама съвсем разредила срещите си с гаджето си. Не могла напълно да му се довери. Направо се дистанцирала от него, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Въпреки, че Румен Радев за първи път се появи с дъщеря си публично на театрална постановка грижите за Дарина и нейния брат падат основно върху раменете на майка им. Тя се е отдала единствено на тях. Защото знае, че и те пострадаха от развода.

Според запознати дъщеря й била особено грижовна към майка си. Втуркала се да й помага в домакинските задължения. Тя извеждала домашния любимец, а и започнала да се грижи за пазаруването. Което преди беше приоритет единствено на майка й. Въпреки ученическите си задължения и мераците си един ден да стане успешна актриса. Данни и талант, за което не липват на красивата президентска щерка. 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Гинка Кесякова не ще да види мъж (Вижте защо заряза любовника си)”

  1. ДИМА

    апр. 07. 2018

    ТЯ Е МНОГО ЗА ФЪРЧИЛКОВ,ВИЖ ДЕСА-ПРОСТАКЕСА Е ТЪКМО ЗА НЕГО.

Добавете коментар