Елена Йончева грохна от грижи (Вижте защо майчинството и депутатстването я съсипаха)

Гласувайте за статията

Елена Йончева грохна от ангажименти, депутатката от БСП ходи с торбички под очите от умора

Елена Йончева от скоро време е все в лошо настроение. Депутатката от левицата изглежда изцедена като лимон. Освен работата й в парламента на плещите й легнаха и всичките грижи за невръстния й син.

В лицето на съпруга си Пламен журналистката няма никаква подкрепа. Архитектът все отсъствал. Бил затрупан с работа и не можел да я отмени в родителските задължения.

Йончева се скъсва от задачи. Освен, че редовно ходи в Народното събрание, намира време и за посещения на „Позитано” където се кове политиката на партията. Освен това не пропуска да се срещне с избирателите си в Хасково. Които й гласуваха доверие.

На всичко отгоре Елена трябва да прибира и малкия Тео от детската ясла. Зщото няма кой друг да я отмени.

Момченцето й постъпило в елитно частно заведение. То било единственото по рода си защото се преподавало на децата изцяло на френски. Амбициозната мама се надявала от малък Тео да научи чужд език. Освен това за децата се грижели подобаващо като ги хранели само с избрани био храни.

Частната градина била в Драгалевци. Не много далеч от луксозното й жилище в „Бояна”.

Въпреки, че депутатката изпита най-голямото щастие когато роди на 51 години днес майчинството започва да й тежи, разкриват нейни съпартийци. Даже с половинката си имали търкания от битов характер в последно време. В семейството живота не вървял безоблачно.

Свидетели разкриват, че чаровната блондинка често се появява със сенки под очите от хронично недоспиване. Понякога я засичали и да си гризе ноктите от нерви. Навик, който се появявал когато била много тревожна, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар