Извънземна активност е открита в гробницата на Тутанкамон (Още подробности)

Гласувайте за статията

Извънземна активност има в гробницата на Тутанкамон

Извънземна активност е открита в гробницата на Тутанкамон. Признаци на такива активност са открити след сканирането на гробницата. Това беше съобщено от редица египетски медии. Според френския археолог Аврила Сапа, теорията за скрита камера на Нефертити, която се предполагаше, че може да се намира в гробницата е била опровергана.

Извънземна активност има в гробницата на Тутанкамон, убедени са учените. Специалистът е убеден, че зад стените на гробницата са скрити тайни с „екстраординарни” свойства, пише руският сайт golplan.ru. Сканирането е показало наличие на „мистериозен извънземен” материал, който напомня очертанието на тяло. „Ние не знаем какво е това, но никога преди не сме виждали подобни резултати”, завява археологът Аврила Сапа. Според него това, което има вътре в пирамидата, е в основата на развитието на древен Египет.

Всички версии, че извънземните са можели да построят пирамидите, са били отхвърляни от водещи археолози, видни египтолози и правителствени чиновници досега. Противниците на скептиците обаче продължават да настояват, че пирамидите са били издигнати от същества от други светове.

Аврила Сапа казва, че нещо странно се случва зад стените на гробницата на Тутанкамон и то не може да бъде обяснено от науката засега.

Гробницата на Тутанкамон е открита в Долината на царете през 1922-ра година от английския археолог Хауърд Картър. Гробът на Тутанкамон е единственото открито непокътнато царско погребение от Древен Египет.

Извънземна активност е открита в гробницата на Тутанкамон

Извънземна активност е открита в гробницата на Тутанкамон

Десет години след възкачването си на престола Тутанкамон вече е мъртъв, без да е оставил наследник. Погребан е набързо в малка гробница, първоначално предназначена за частно лице, а не за цар. По ирония на съдбата този опит да се заличи споменът за Тутанкамон всъщност го запазва завинаги. По-малко от век след смъртта му никой вече не си спомня къде е гробницата му. Скрита от грабителите от издигнати върху й постройки, тя остава практически непокътната до откриването й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар