Павел Николов рухна: Връзката на Михаела Филева с Ешкенази го съсипа!

Павел Николов рухна: Връзката на Михаела Филева с Ешкенази го съсипа!
5 (100%) 1 vote

Павел Николов вярваше, че ще си върне Михаела Филева, но уви!

Павел Николов е безутешен. Връщането на любимата му Михаела Филева си остава само мираж. Нашареният изпълнител мислеше, че и този път ще му се размине с кръшканията и Мишето пак ще е негова. Да, ама не.

Михаела Филева

Павел Николов е съсипан след раздялата с Михаела Филева

Само преди седмица гръмна вестта, че Михаела Филева и известния диригент Максим Ешкенази имат любовни отношения. Досега двамата музиканти не са коментирали дали това е истина, но фактите говорят друго.

Двамата се появиха заедно на церемонията по раздаването на театралните награди „Икар”. Присъстващите коментират, че Мишето и Максим не се отделяли един от друг, а усмивките им на щастие греели на лицата им. А влюбените им погледи си личали от километри.

Личното щастие на Мишето обаче натъжи жестоко Павел Николов. Рапърът се надяваше, че Михаела ще му прости кръшканията и пак ще са заедно. Особено след като папараци го щракнаха пред дома на бившото му гадже.

Двамата тийн любимци се разделиха, след като Павел кръшна на красивата певица за пореден път. Последният път той й изневери с участничка от „Гласът на България” Паулина.

След като бързо се нарадва на кандидатката за слава Павел реши, че е сгрешил и си поиска Мишето обратно. Само че не му се получи този път.

Защото протежето на Графа реши, че Максим Ешкенази е по-добра партия за нея.

Затова певицата няма как да му се довери отново, а подновяване на връзката им е само далечен мираж.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар