Съвсем здрава е: Цвети Стоянова вече кара колело!

Съвсем здрава е: Цвети Стоянова вече кара колело!
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова вече е напълно възстановена след трагедията!

Цвети Стоянова продължава да е спрягана като истинско медицинско чудо. Златното момиче на художествената гимнастика вече кара колело по софийските улици.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова вече е напълно здрава и дори подкара колело

„А някой кара колело”…, не спира да си припява красивото момиче, докато върти педалите. Гимнастичката демонстрира перфектна форма и отлично здраве.

Наскоро цветето на художествената гимнастика се похвали, че е започнала да се храни и да живее максимално здравословен живот.

Припомняме, че преди около две години световната шампионка по художествена гимнастика скочи от шестия етаж на панелен блок в софийския квартал „Надежда”. След бързата намеса на докторите от „Пирогов” и няколко седмици между живота и смъртта, тя успя да се възстанови.

Последваха животоспасяващи операци и период на възстановяване. Но Цветелина Стоянова не остана в инлавидна количка, а докторите определят случая й като истинско чудо.

19 месеца след тежкия индицент Цвети Стоянова се върна в спорта. Но вече като треньор на подрастващите.

„Доста по-различно и по-трудно е. Не е както ние си мислехме – просто седиш на един стол и крещиш“, каза Стоянова.

Гимнастичката сподели, че иска да тренира само деца.

„Достатъчно си взех от големия спорт, не искам да се връщам там. Предпочитам да давам началото на всяка една гимнастичка“, категорична е световната шампионка.

След трагедията Цветелина Стоянова призна, че никога не е била влюбена в художественаат гимнастика. Направила го в памет на майка си.

Но пък инцидента я променил към по-добро и сега вече оценила живота, като гледала по-разумно на нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар