Скандал: Избухливият Емо Каменов вдигна на нокти екипа на „Смени жената“!

Скандал: Избухливият Емо Каменов вдигна на нокти екипа на „Смени жената“!
5 (100%) 1 vote

Емо Каменов едва не провали снимките на предаването!

„Къртицата” Емо Каменов за малко не провали снимките на предаването „Смени жената”. Мачото предизвика скандал и почти съсипа излъчването на поредния епизод на семейното шоу.

Емо Каменов

Емо Каменов направи скандал и в поредното предаване

Участникът е Емил Каменов, който си спечели име на агресивен здравеняк след участието си в друга реалите предаване – „Къртицата”. Гневът му бил провокиран заради бившия мъж на жена му Ивета.

Преди да се загаджи с огромния гигант, тя делеше постеля с българския национал и футболист от „Левски” Илиан Стоянов-Коловати.

Бившата футболна съпруга сега вече укротява взривоопасния мъжага. Любовта им пламва от Интернет. По това време тя рекламира в социалните мрежи колаген, а той е охрана на университет в Лондон.

Това се случва миналия Великден, а година по-късно те са готови да заживеят заедно. Записват се и за участие в социалното реалите по Би Ти Ви „Смени жената“. И неговата Ивета трябва да се смени с жена от Сливен – Нина.

Тя и Стоян са семейство от четири години и имат три деца, две от които са бебета близнаци.

От цели 18 години сливенлийката е на постоянни диети. Тя страни от социалния живот и се бори с огромна фобия – бактерии и микроби.

В дома на Ивета „къртицата” позволява да чисти само в кухнята и хола. Маниите й, в съчетания с любопитството й към личния живот буквално взривяват гневливия мачо.

Той изригва толкова много, че не само вдига чутовен скандал, но заплашва със саморазправа екипа и прекратява снимките.

По-късно се извинява и съжалява. Но гиганта признава, че не за първи път избухва, а дори в миналото е посягал на бившо гадже.

Новият епизод на предаването „Смени жената” поставя доста щекотливи въпроси. Като къде е границата между физическото насилие и психическия тормоз, и кое надделява? Каква липса в емоциите провокира хранителните разстройства и маниите към чистота.

Може ли да се излекуваш от мания за отслабване? Как един български мачо приема Истанбулската конвенция? Тези и още много въпроси има в поредното издание на социалния реалите формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар