Динко Вълев втрещи: Отрязах си носа и вече съм хубавец! Преглеждания: 3766

Ловецът на бежанци Динко Вълев се оперира като кифла
0
5/5 - (1 vote)

Динко Вълев си резна носа и вече се любува на себе си!

Динко Вълев си оперира носа и не спира да се хвали. Ловецът на мигранти забълнува, че след интервенцията е станал значително по–хубав. Участникът в шоуто Вип Брадър и „Фермата” се подложи на интервенцията, защото не си харесвал големия и грозен нос.

Динко Вълев
Ловецът на бежанци Динко Вълев се оперира като кифла

„Хората трябва да се подобряват, за да се харесват. Моят нос беше много грозен, голям. Сега вече е хубав!”, радва се на ремонта Динко.

Той легнал под ножа в пловдивска клиника, а операцията извършил супер спец в тази област. Динко от Ямбол е повече от доволен, след като легна под ножа.

„Вървя и сияя. Добре ми е. Направих го, защото мога да си го позволя, а операцията е доста скъпа”, хвали се Вълев.

Скандалният Динко завъртя доста интриги, след като беше един от колоритните участниците в една от най-известите къщи в Нови хан.В Биг Брадър той нарочи Джино Бианкалана за лъжец и интригант, като вкара в играта и неговата бивша съпруга Дейна.

Дори заяви, че двамата са въртели любов. Но после трябваше да обяснява историите, които разказа по адрес на победителя в скандалджийското шоу.

Той потроши и очилата на чалга певицата Луна, които после се наложи да изплати. Сега пък се изфука, че си е купил и нов камион. Но се покрил, защото медиите не спирали да го преследват.

Бившият ловец на мигранти обаче доста често е забелязван да обикаля нощните локали, заедно с Коцето, вместо да конвоира по границата.

Скоро ченгетата от Ямбол отново са го привикали на разпит, заради случката със свинските опашки. И може да му повдигнат и обвинения.

„Просто се прави проверка, в която твърдят, че Динко Вълев е проповядвал език на омразата и е подстрекавал към дискриминация. Но все пак на видеоклипа няма нищо подобно.

Той просто е хванал едни нарушители, опитващи се да влязат в родината ни, както би трябвало да направи всеки българин – да пази границите на родината”, обясни адвокатът на Динко , Марин Марковски..

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.