Не е за вярване: Ивон на Анелия замяза на същинска лелка! (да, това е 15-годишното момиче – виж тук)

Гласувайте за статията

Щерката на Анелия – Ивон Динева се направи на чучело!

Да, това е дъщерята на Анелия – Ивон Динева. Да, тя е само на 15 години. И да, в момента наистина прилича на лелка. Това, което виждате, са снимки на Ивон, гордо постнати в социалната мрежа.

Анелия

Ивон Динева съвсем ще се обезобрази, спи ли Анелия, че не я озапти?!

Определено от щерката на Коко Динев преди няма и следа. А от фотосите ни гледа или по-скоро кифлее обилно нагримирано нещо, на което потребители дадоха не по-малко от 35 години.

Коментарите към дъщерята на Анелия са направо разбиващи, тъй като родителката й изглежда в пъти по-красива и по-естествена от нея. Както знаем, певицата на Пайнер никога не е прекалявала с грима, нито с тунинга.

И смеем да твърдим, че е една от най-красивите родни изпълнителки. За жалост обаче това не се отнася за Ивон, чиито джуки още малко ще се пръснат от раздуване. Да не говорим, че момиченцето нарочно ги цупи пред камерата в стил ала „целунала котлона“.

„Много бързо иска да порасне дъщерята, но така изглежда около 30-годишна“, „Когато стана певица Анелия ми беше любимка… толкова естествена, мила, невинна с огромент талант… за съжаление от нея остана само таланта“.

„Браво бе, Анелия! Добър „пример“ даде на дъщеря си да изглежда неестествено.. Красива е, да ти е жива и здрава, но не отива на годините й тази визия“, пишат потребители в социалната мрежа.

Въпреки че колкото и да си говорят, и да пишат, файда няма. Единствено самата Анелия е тази, която би могла да дръпне юздите на чедото си и да го вкара в пътя. Преди да се е превърнала в непоправимо копие на пластмасовите родни кифли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар