Да й имаш ядовете: Ким Кардашиян разкри „драмата“ си! (колко трудно било да направиш семейна снимка)

Да й имаш ядовете: Ким Кардашиян разкри „драмата“ си! (колко трудно било да направиш семейна снимка)
5 (100%) 1 vote

Ким Кардашиян вече счупи всички рекорди по тъпотия!

Милионерката Ким Кардашиян, която е известна с това, че е известна (и, разбира се, със задните си части), изрева. Голямата дупара разкри страшната си семейна „драма“. А именно какъв зор видяла, докато си направят семейна снимка.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян втрещи с глупостта си и манията си за величие

Да, точно така, правилно прочетохте. Ким Кардашиян едва не изнемогнала, милата, дорде успее да се снима с мъжа си и децата. Като за пред хората, разбира се, нали трябва да сме ‘убави…

„Не мисля, че наистина разбирате колко е трудно да си направим хубава семейна снимка. Това е всичко, което успяхме да направим преди трите деца да започнат да плачат. Мисля, че и аз плаках.

С едната ръка държа бебето, а с другата ризата на Сейнт, който непрекъснато тича наоколо, просълзи с „мъката“ си потребителите в мрежата Ким Кардашиян. Такъв зор кой ли ти е виждал изобщо?!…

Наскоро в свое интервю тя разказа, че се опитва да бъде отдадена на децата си майка и да се занимава единствено с тях. Но и това хич не било лесна работа, при все, че е заобиколена от поне дузина бавачки и домашни помощници.

„Едно от правилата, които съм си поставила е, когато съм с децата си, да съм без телефон. Така че докато чета приказки вечер или се оправяме сутрин, просто оставям телефона настрана“, съобщава гордо Кардашиян.

Като се има предвид, че цялата й така наречена кариера се гради единствено на социални мрежи и риалити телевизия, е доста трудно да повярваме, че наистина спазва правилото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар