Актриса от "София Ден и Нощ" отврати клиенти на столично заведение!

Една от актрисите в риалити сериала "София Ден и Нощ" погнуси с поведението си клиенти в столично заведение. Все още не е ясно коя точно е "звездата", но се знае, че е руса. Или по-скоро изрусена, с очички на "дивя свиня". [caption id="attachment_548204" align="aligncenter" width="201"]София Ден и Нощ Актриса от "София Ден и Нощ" се взе за голямата работа[/caption] Така я е описал очевидецът на случката, който не е кой да е, а журналист от Би Ти Ви. Това е Камен Лисички, работещ със Сашо Кадиев и Деси Стоянова в предаването "Преди обед". Ето какво разказа той в социалната мрежа и тотално отвратен: "Дочут разговор между барман и някакво перхидролено маймуноподобно изчадие от вчера, който възстановявам по памет: Тя: - Този чай много пари. Той: - Чаят е горещ. Нормално е. Тя: - Искаш ли и на теб да ти стане горещо зад врата? Не знаеш с кой си имаш работа? Той: - Успокойте се. Ако искате да се оплачете, можете да го направите. Да повикам ли управителя? Тя: - Повикай го. Да видим като разбере, че се снимам по телевизията какво ще ми каже.

/Тука вече не се сдържах и реших да се намеся. Обясних ѝ, че управителят не би казал нещо от сорта на това, че чаят се сервира на висулки и че вероятно мнението му ще е като това на бармана - "чаят е горещ". Тогава кифлата с очи на дива свиня се въодушеви още повече./

Тя: - Ма ти знаеш ли, че работя в "Нова телевизия". Мене ме дават по "София - ден и нощ", а тука се подиграват с мене. Аз съм актриса... Та за това последното изречение ви разказвам тази история. Иначе управителят дойде и я помоли да напусне заведението. Нея - актрисата. Не, миличка, ти не си актриса. И чеп за зеле не си. И понеже не ставаш и за метачка, продуцентите са решили да те гаврят публично за 50 лева на ден. Не че не гаврят и аудиторията си напълно безплатно. Та бъди си актриса в твоя свят - по халтури и чалга клипове, но не очаквай да те оценим в нашият свят. Сипи си един зелев сок да ти прокара хубаво егото и се самоубий във външната си тоалетна, вместо да си режеш косата. Тогава ще ти връчат и "Оскар". Не на куково лято, а на оня свят. Аз ще го уредя. Благодаря ти!", пише Камен Лисички.