Петя Дикова проговори за новия си любим

Петя Дикова проговори за новия си любим
5 (100%) 1 vote

Петя Дикова открехна завесата на личния си живот

Петя Дикова проговори за личния си живот. Тв водещата сия от щастие заради новата си любов.

Пред изданието LOVE style тя разказа за пръв път за отношенията си с писателя Августин Добромиров.

Двамата се запознали преди около две години. Това се случило в гримьорната на бТВ. В деня на запознанството им Августин веднага я потърсил. Той й писал, но тя не му отговорила веднага. Направила го след година.

Тогава двамата се засекли отново на премиера на книга. Петя Дикова присъствала на събитието по молба на брат си.

Тя разказва, че при втората им среща Августин направил пореден опит да я покани на среща. Тв водещата приела предложението му, тъй като успял да я развесели и да я накара да се усмихне.

Но тя останала впечатлена не само от чувството му за хумор. Но и от неговия ръст. Родителите й също много го харесват. Баща й веднага разкрил причината, поради която тя е обикнала младия писател.

Още след първата си среща с него Сашо Диков заявил, че той е изключително умен и със сигурност е спечелил с това щерка му.

На въпроса дали двамата се стягат за сватба, Петя Дикова отвърна, че не знае как се стяга сватба. И в момента двамата с любимия й са на вълна разпускане.

Тв водещата заяви, че ако минат под венчилото ще го направят без стягане.

На въпроса дали е готова да стане майка, Петя заяви, че това е прекалено лично. Но сподели, че скоро се е подложила на изследвания и всичко при нея е наред, пише Хот нюлс, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар