Джулиана Гани шокира потребителите с тази снимка!

Джулиана Гани ошашави потребителите в мрежата
0

Джулиана Гани стресна потребителите с тази своя снимка!

Джулиана Гани отново разтопи мрежата. Малката Джулка метна в социалния клюкарник фото, с което ошашави последователите си. Горещата силиконка е на кадъра с къса и червена коса.

Джулиана Гани
Джулиана Гани ошашави потребителите в мрежата

Едрогърдата пловдивчанка, която скоро се завърна от пореданата си почивка в Германия показа снимка, на която няма и помен от дългите й руси къдри. На горещата снимка Мис Плеймейт е само по сутиен и гордо пъчи пластмасовите си бомби.

Феновете я харесаха и такава и моментално, за отрицателно време, блондинката получи хиляди положителни коментари и закачливи флиртове.

Мнозина дори й подметнаха, че смяната на дължината и цвета на косата й може да означава, че вече се е разделила със съпруга си Станимир. И услужливи мачовци запознаха да се надпреварват да й се предлагат.

Но Джулиана Гани ги отрезви със студена вода. Тя заяви, че снимката й не е отсега, а от миналата година. И двамата с мъжа й са по-щастливи отвсякога.

Явно тези дни тунингованата красавица е минорно настроена. Защото преди това пусна кадро как се радва на милувките на малкото си кученце. Преди това пък шашардиса феновете си с други, още по-горещи кадри.

На тях се виждаше как скандалната носителка на Мис Силикон се отдава на горещи и страстни ласки с мъжа си в солариума.Силиконовата бомба е известна със своите провокации. Тя вече включва в тях и съпруга си Станимир Ташев.

Често пловдивчанката е споделяла, че обича да се отдава на интимни ласки навсякъде. И затова последните й снимки предизвикаха такъв жив интерес, защото са коренно различни от предишните й.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.