Меган Маркъл напуска сериала „Костюмари“: Феновете й разочаровани!

Меган Маркъл напуска сериала „Костюмари“: Феновете й разочаровани!
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл напуска сериала „Костюмари“ със сватба!

Тази пролет изкуството ще имитира истинския живот. Защото американската актриса Меган Маркъл напуска поредицата „Костюмари”. Причината е, че на 19 май тя става официална съпруга на принц Хари.

Меган Маркъл

Меган Маркъл няма да играе в сериала повече

Тя и британският престолонаследник ще станат законно семейство, а смуглата красавица ще напусне ролята си в поредицата, която й донесе популярност.

И в известната поредица героинята на Меган Маркъл също ще се омъжи за своя принц. Сценаристът на сериала „Костюмари” Арън Корш е предвидил подобна развръзка на сюжета.

В него също има екранна сватба на Рейчъл Зейн, героинята на Меган Маркъл. Това се случва в последният епизод на седмия сезон на поредицата, в края на този месец.

Екранната Зейн ще размени сватбените си обети със своя любим Майк Рос. Ролята се изпълнява от екранния пратньор на Меган – актьорът Патрик Адамс. Сватбата от широкият екран е като генерална репетиция за двойката в живота-британския принц и американската актриса.

Интересен е и друг факт. След края на сезона не само Меган Маркъл напуска сериала, но и Майк Рос. Скоро стартират снимките за следващия, осми сезон на „Костюмари”. В него ролята на Маркъл ще се поеме от актрисата Катрин Хейгъл.

Сценаристът Арън Корш твърди, че е бил подготвен отрано за промените в развръзката на епизодите. Той бил наясно с развоя в любовния живот на героинята на Меган Маркъл, заради което не се наложило да пренаписва вече готовите сцени от „Костюмари”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар