Джино: Тялото ми не може да издържи повече операции!

Джино: Тялото ми не може да издържи повече операции!
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана призна кошмарната истина!

Джино Бианкалана проплака, че тялото му вече не издържа на интервенциите. След поредната и последната операция докторите не успели да го извадят от упойка в продължение на три часа.

Джино

Джино Бианкалана не иска и да чуе вече за операции

Риалити звездата избра тя да му се направи в елитна клиника в Турция. Той вече има 16 операции върху себе си. В момента емигранта от Чикаго има сложена специална скоба на единия си крак. Тя дърпала кокала.

Обикновено съответните съоръжения се слагали на по-ниски хора, които искали да станат по-високи.

„На ден по два пъти затягат едни пластини, които опъват кокала, за да може да се издължи. Това устройство се слага на хора, които са ниски и искат да станат високи. Няма такива болки, отвратително е.

В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове отстрани, иначе тази шина няма как да мине през крачола”, сподели Джино.

Припомняме, че това се случи след катастрофа с мотор, която той претърпя на американска магистрала преди две години. Там го бутна неумела шофьорка, която не се справила с левия завой. И оттам тръгнаха неговите неволи.

Джино безумно обича моторите, но вероятно повече няма да се качи на тях. Защото това причинило не само мъка и страдание за него, но и за цялата му фамилия.

Джино Бианкалана е убеден, че има ангел хранител. Защото много пъти е бил на прага на смъртта, но съществото от другия свят не му позволява да напусне още този.

Той още помни участието си в Биг Брадър, където стана за втори път победител. Тогава тялото му се подуло и той бил закаран по спешност в болницата.

Кадрите така и не са излъчени по Нова телевизия, а след края на шоуто той влязъл за операция в турската клиника.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар