Росен Петров се превърна в нацепен батка (Вижте яките му форми)

Гласувайте за статията

Росен Петров замяза на културист, напомпаните му мускулите ще се пръснат

Росен Петров който бе заприличал на шишко по време на депутатстването си е придобил завидна форма. Бившият водещ на „Нека говорят” е станал като нацепен батка. С много яки мускули, на които всеки младеж би завидял.

Екс милиционерът, който не успя с политическите си амбиции е напълно неузнаваем. Фигурата му е досущ като на културист. Преди няколко дни Петров бе засечен в столична фитнес зала. От която явно не излиза. Видимо е, че тренира яко и  лее пот над уредите защото е станал като борец.

Съратникът на Слави Трифонов от преди години се е отдал само на фитнес занимания. В залата го взели на подбив заради пристрастието му към тренировките. Шегували се с него, че скоро можем да го видим като водещ на предаване за културисти. А не като историк, предават от електронното издание hotarena.net.

Въпреки новата си визия Росен Петров ще се завърне в ефир по телевизия Bulgaria On EIR. Той ще е водещ на историческо предаване по медията всяка неделя от 16.30 часа.

В национален ефир Петров ще  нищи знакови моменти от нашата и от световната история. Новият проект ще се казва „Операция: История”. Ще обсъжда и известните, значими и противоречиви исторически личности.

От амбициозното шоуто казват, че само ако знаем истината за това къде сме били и кои сме можем да разберем накъде отиваме.

Старта на предаването ще е навръх Великден на 08.04. Водещият признава, че през последните четири години телевизията много му е липсвала.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар