Регионалният министър Нанков с цветна градина в дома си (Вижте любопитното му хоби)

Гласувайте за статията

Министър Нанков се грижи за цяла оранжерия от цветя в къщи, шефът на строежите и магистралите любител на растенията

Министър Нанков, който седна в министерското кресло на Лили  Павлова в новия кабинет на Борисов има интересно хоби. Той разпуска вкъщи след натовареното си ежедневие сред истинска цветна градина.

Николай Нанков е страстен почитател на красивите цветя. От много години сам се грижи за екзотични растения. Толкова се пристрастил към тях, че ги има за свои чеда.

Министърът е много горд с хобито си. Навсякъде в жилището могат да се видят цветните му любимци. Които пълнят целия дом. А и откритата тераса, която прилича на красива зимна градина.

Сред любимците на министъра най-вече се открояват орхидеите. Които цъфтят непрекъснато. По това се разбира, че техният собственик е голям майстор в отглеждането. Цветовете им са едри, което доказва, че за тях са положени подходящи грижи, предават от електронното издание retro.bg.

Сред останалите растения могат да се видят най-различни палми, трилистниик, спатифилиум, че и мушката.

Според колегите си Нанков бил голям домошар и обичал уюта вкъщи. За цветята си отделял много време като ги поливал, торял и пресаждал както правят професионалните градинари.  Освен тях той отглеждал и домашен любимец.  Глезел красивата си котка, с която обичал да почива и се успокоява.

Говори се, че регионалният министър не е сред най-рейтинговите от кабинета Борисов 3. Но пък бил от най-примерните членове на правителството. Занимавал се много отговорно с работата си.

Преди да заеме министерският пост той дълго време бе заместник на Лиляна Павлова в министерството, което е едно от най-тежите.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар