Местят „Като две капки вода“ в НДК: Местата за желаещите да го гледат на живо, не достигат!

Местят „Като две капки вода“ в НДК: Местата за желаещите да го гледат на живо, не достигат!
5 (100%) 1 vote

„Като две капки вода“ се мести в по-голяма зала, може би дори в НДК!

Рейтингът на шоуто за имитации „Като две капки вода” непрекъснато расте. Забавното предаване по Нова телевизия стана желано и чакано от милион зрители.

Като две капки вода

„Като две капки вода“ се радва на небивал интерес

Малката зала, където се провежда, не може да побере желаещите да го гледат на живо. Въпреки че на теливизионния екран се дава илюзия за голямо пространство, помещението на практика не е такова.

Желаещите да присъстват на живо в залата и да гледат продукцията на Халваджиян стават все повече и повече. Всеки се опитва да се добере до покана, но до края на шоуто такива просто липсват.

Всеки един от участниците получава по два пропуска за семейството или за приятелите си. Отделно от екипа на шоуто също се снабдяват с покани, като намърдват в залата техни познати и така бройката се изчерпва.

Кланът Халваджиян вече има вариант за следващата година. Те са на мнение да неамет по-голяма зала и така да има повече хора, които да видят на живо любимците си.

Един от вариантите е да пуснат и билети и така повече хора ще имат шанса да видят любимите си имитатори. А пък организаторите да покрият част от разходите за залата. Към настоящият момент продуцентите не са се спрели на конкретно место, но има идея да се наеме НДК.

Пиарката на шоуто Ани Халваджиян вече не си вдига телефона. Тя е братовчедка на продуцента и дори вече не отговаря на съобщения в социалната мрежа. Причината е ,че не спират да я атакуват с молби за да им даде още покани. Ето какво написа тя на личната си страница във Фейсбук.

„Поканите за „Капките“ са на път да предизвикат дипломатически скандал. Пресаташето на едно посолство /арабско, разбира се/ ме заплашва, че щял да предаде на посланика нежеланието ми да му осигуря покани!

Това след като миналата година ме излъга, че посланикът искал да дойде, а се оказа, че планира да си дойде самият той. Обаче пак кака го отнесе. Много разтоварващо ми дойде. Сега чакам дали ще ни обявяват война или какво“, написа Ани преди няколко седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар