Двойнички: Антония Петрова и хищната хиена Петра замязаха на близначки!

Двойнички: Антония Петрова и хищната хиена Петра замязаха на близначки!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова и Петра си станаха лика прилика, като близначки!

Ретро поп фолк дивата Петра е като двойничка на Антония Петрова. Певачката и Мис България 2009 са като две сестри. Феновете са удивени от приликата между двете съвсем различни жени.

Антония Петрова

Антония Петрова и ретро чалгарката Петра станаха пълни двойнички

В социалните мрежи последователите им се двоумят снимките на Петра ли са или на бившата г-жа Бередин.

Въпреки че е минала 50-те години, чалга звездата от зората на чалгата няма и помен от бръчки по лицето си. Това се дължи на напредаването на медицината. И на модерните напоследък филъри, които запълват кожата и я опъват.

Изпълнителката на популярната в миналото песен „Хищна хиена” живее в Кипър с новото си гадже. Там двамата развиват успешен ресторантьорски бизнес.

А заведението отчита доста добри печелби, коментират източници. Днес Петра е доста далеч от шоубизнеса, но не е зарязала напълно изкуството.

Въпреки че вече се е превърнала в бизнес дама, тя обича да рисува. Русокосата изкусителка обича да създава картини в свободното си време, а познавачите са категорични, че те са доста добри.

Една от емблемите на родната чалга все по-рядко се връща в родината си. И макар че дъщерите й знаят български, не иска да си идва у нас заради ширещата се злоба и завист към известните хора.

Но от снимките си в социалната мрежа, които Петра не спира да поства, приликата с миската Антония Петрова са повече от очевадни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар