Лора Караджов: Да, сложих си силикон! Раждането разваля формите (виж тук)

Лора Караджов: Да, сложих си силикон! Раждането разваля формите (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Лора Караджова призна, че си е сложила изкуствен бюст и не й пука!

Певицата Лора Караджова веднъж завинаги разкри истината за бюста си. От години се пише, че е лягала под ножа, за да си постави изкуствени бомби и ето, че се оказа вярно.

Лора Караджова

Лора Караджова призна, че си е сложила силикон в бюста

Щерката на Данчо Караджов призна, че има силикон в бюста, но изобщо не се притеснява от това. Дори си го харесва и е горда от начина, по който изглежда към днешна дата.

„В бюста понапълнях леко с помощта на лекар. Просто се наложи, иначе нямаше да го направя. След раждане формите на една жена се развалят до някаква степен. Сложих силикона пет месеца след раждането. Бързо се възстановявам.

На 13-ия ден след раждането, което бе със секцио, ходих на тренировка и правих коремни преси. Самочувствието на жената се променя, след като си направи бюст. Дори и да няма кой да ти го гледа, ти си го гледаш в огледалото“, смее се Лора Караджова в интервю пред Венета Райкова за „Папараци“.

Колкото до перфектната си фигура и факта, че раждането не я превърна в пухкавелка с отпуснати бедра и коремче, Лора си има своето обяснение. И то е, че не се задържа на едно място.

„Не се старая кой знае колко за тялото си. Просто начинът ми на живот е леко изтощителен и затова съм с фина фигура. Дъщеричката ми е на три години и пет месеца. Децата са най-хубавото нещо в живота ми, много зареждащо и изтощаващ“, обяснява Лора Караджова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар