Крах след крах: Три любови от „София Ден и Нощ“ останаха в миналото!

Гласувайте за статията

Три двойки от „София Ден и Нощ“ се разделиха, феновете им в шок!

Три двойки прекратиха любовните си отношения извън прожекторите на хитовата риалити поредица „София Ден и Нощ”. Те бяха влюбени не само в сериала, но и извън него. Но с днешна дата вече не са заедно.

София Ден и Нощ

Двойките от „София Ден и Нощ“ се разделиха в живота

Това са познатите с ролите си на Симона и Асен, Митака и Стефания, и Галя и Жоро Италианеца.

Феновете са разочаровани, че техните любимци Симона и Асен вече не са гаджета. Калина Иванова, както е истинското име на сладката Мони, и партньора й Еди Канхуш, известен като съпруга й Асен, бяха двойка и извън снимачната площадка.

Те бяха приятели година и половина, но вече не са заедно. Двамата не коментираха връзката си нито в епизодите, нито в реалния живот. Зрителите са в недоумение защо една от най-сладките тийн двойки вече не са партньори извън прожекторите.

И още една екранна двойка последва примера им. В сериала Стефания и мачото Митака ту се събират, ту се разделят. Бояна Генова, станала известна като Малкото коте на Валери Божинов вече не е приятелка извън сцената на „София Ден и Нощ” с екранния Митак.

Този път раздялата й с Кристиян Кирилов, както е истинското име на напомпания младеж, май е окончателна Русокосото изкушение дори му е изтрила снимките от Инстаграм.

Много често феновете се кефиха на общите им снимки от социалните мрежи, но сега май нещата наистина са сериозни. И двамата сладури вече не са двойка в реалния живот.

Раздялата е факт и при една от последните любовни двойки от „София Ден и Нощ“. Това са на моделката Калина Кузманова, която играе прелестната Гала в хитовата поредица и на Жоро Италианеца – в ролята на бизнесмена е Стефан Раденков.

Връзката им продължила едва няколко месеца. Но краят й поставила младата дизцайнерка. Калина Кузманова била много ангажирана извън снимачната площадка на тийн поредицата.

И блондинката копнеела да развива кариерата си, вместо да има сериозно отношение с гадже. Заради идеята си да се издига и да се развива тя не искала да има партньор на този етап, а да е свободна, за да прогресира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар