Бомба: Есмер Омерова не иска и да чува за Благой Георгиев! (вече се пусна на пазара – виж тук)

Бомба: Есмер Омерова не иска и да чува за Благой Георгиев! (вече се пусна на пазара – виж тук)
4.5 (90%) 2 votes

Есмер Омерова не иска да има нищо общо с Благой Георгиев!

Дни след като новината за развода им стана обществено достояние, Есмер Омерова показа нагледно, че нищо не я свързва с Благой Георгиев. Освен синът им Елай, разбира се, който обаче май е оставен на грижите на баби и бавачки.

Есмер Омерова

Есмер Омерова тръгна на лов за мъже след развода

От близо две седмици шампионката по аржентинско танго не се свърта в дома си, камо ли да се грижи за детето си. Тя изтри всички снимки с Джизъса в мрежата и си върна официално фамилията Омерова.

А това, което прави от дни насам, е да поства фотоси и статуси от нощните барове, които обикаля. Близки до танцьорката разказаха, че Есмер се изрусила, намерила си приятелка за лов на мъже и се хвърлила в него презглава.

„Тя е повече от решена да си намери нов любим. Затова и не се спира при детето, а постоянно излиза и се забавлява. Към момента няма нищо сериозно, но истината е, че дава шанс на ухажорите си. Приема подаръците им, а после се снима с тях. Кой ли ще е късметлията обаче, още не се знае“, коментират източниците.

Самият Благой Георгиев определено не ревнува от нощните подвизи на бившата си жена. Самият той разкри в интервю наскоро, че не Есмер, а той е напуснал дома им, заради прекомерната й ревност.

„В един момент не издържах. Обух си маратонките, за да бягам по-бързо и офейках. Не можех повече да продължавам така“, сподели Георгиев пред Слави Трифонов в шоуто му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар