Драмата на Боби Турбото разтърси всички! (виж какво измъчва зевзека – още подробности)

Драмата на Боби Турбото разтърси всички! (виж какво измъчва зевзека – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Боби Турбото винаги е минавал за несериозен и айляк, но явно не е така!

Боби Турбото, както е по-известен актьорът Борислав Захариев, винаги е минавал за вечния айляк и несериозник. Той нашумя навремето още от предаването на Иван и Андрей „Сблъсък“, където ката ден се правеше на олигофрен.

Боби Турбото

Боби Турбото в момента се изявява успешно в шоуто „Като две капки вода“

Оказа се обаче, че Боби Турбото далеч не е такъв в живота. Напротив – той е един съвсем нормален, сериозен и отговорен тип, на когото му тежи, че не може да си намери подходяща жена.

„Всъщност в действителност съм много емоционален, което за един мъж не е хубаво. Нямам жена до себе си, а и вече не я чакам… Искам да имам дете, да расте в здраво семейство.

Животът не се свежда само до ракия, пръжки и един шамар на съпругата. Искам човек до мен, с който задно да се изправяме и борим“, разсъждава Борислав Захариев, за огромна почуда на мнозина.

37-годишният ерген все по-често се замисля за смисъла на живота и наистина ценните неща в него. Което отново го навежда на мъничко тъга.

„Стана така, че младите се вълнуват само от материалното, а не от духовното. Мислят, че парите и лъскавите стоки ще ги направят щастливи, без да подозират в каква клопка са попаднали. Не понасям и факта, че някои много искат нацията да затъпее до краен предел. Не ми се иска това да се случи“, категоричен е Боби Турбото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар