Нещо страшно се случва с бившата изгора на Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Наложило се дори да потърси помощ от специалисти

Нещо страшно се случи с бившата изгора на водещия на сутрешния блок по Би Ти Ви – „Тази сутрин“ – Антон Хекимян.

Запознати издават, че Василена Гръбчева преминала през деветте кръга на ада. Истината е, че бившата приятелка на Антон Хекимян се подложила на операция на щитовидната жлеза.
Това довело до влошаване на психическото й състояние, поради което се наложило да отърси специализирана помощ.

Припомняме, че Василена Гръбчева и Антон Хекимян сложиха край на петгодишната си връзка преди няколко месеца. Тогава самата тя сподели, че до краха се стигнало, тъй като отношенията помежду им се изчерпали. Гръбчева обаче бе категорична, че ще продължат да бъдат приятели и занапред.

Антон Хекимян

Наложило се дори да потърси помощ от специалисти

От близкото обкръжение на репортерката от Нова тв издават, че имала комплекси по отношение на външния си вид. Освен това приемала изключително драматично кризите на работното й място и в личния си живот.

Това били част от причините, поради които бившата изгора на Антон Хекимян се обръщала към психолози и по време на връзката им. Именно те били специалистите, които й помагали да излезе от „черните дупки“, в които изпадала.

Антон Хекимян не разбирал душевните й терзания при все, че е едно от най-суетните тв лица. В нередки случаи кризите на Гръбчева се превръщали в повод за жестоки скандали помежду им.
Това, което връщало Василена отново на земята били професионалните й подвизи. По време на репортажите си тя се срещала с хора с най-различни съдби. Повечето от тях били много по-тежки от нейната.

В такива моменти тя се чувствала благодарна, че е жива и здрава и успява да поддържа добър стандарт на живот.
Най-драматичният момент в живота й обаче е сблъсъкът с диагнозата, засягаща щитовидната й жлеза.

На този етап все още не мисли за следваща връзка и признава, че съвместният й живот с Антон Хекимян е бил доста изтощителен, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар