Иван Лечев измъчван от тежка форма на…

Гласувайте за статията

Болката го сковава до такава степен, че не може да се изправи

Известният китарист Иван Лечев, който преди години бе част от екипа на естрадната прима Лили Иванова, е попаднал в плен на тежка форма на дископатия.

Въпреки това обаче Иван Лечев е съпруг за пример. Дори и в моментите, в които го терзае жестока болка, менторът от „Гласът на България“ не отказва да разходи жена си из столицата.

Очевидци разкриват, че преди броени дни Иван Лечев седнал с удоволствие зад волана на личния си автомобил, за да осигури комфорт на половинката си Жени, отбелязва на страниците си в. „Уикенд“.
Китаристът от ФСБ влязъл в ролята на личен превозвач. В продължение на няколко часа той следвал плътно наставленията на съпругата си.

Иван Лечев

Болката го сковава до такава степен, че не може да се изправи

Разкарал я до всички места, на които имала срещи. Когато в крайна сметка приключил с изпълнението на превозваческите услуги, едва успял да слезе от джипа си.
Заради тежката форма на дископатия, която измъчва Иван Лечев от доста време, музикантът напуснал купето на возилото си с охкане. Той дори бил сгънат на буквата „Г“ от болка.

В последствие той успял да се раздвижи и да изправи изцяло стойката си. В този момент на лицето му се изписало огромно облекчение.
През последната година Иван Лечев е собственик на джип „Мерцедес“. Въпреки, че е втора ръка, той е в изключително добро състояние. Отдалеч личи, че возилото е поддържано.

Китаристът, който журира млади таланти в музикалното шоу, излъчвано в ефира на Би Ти Ви купи високопроходимото возило през миналата пролет. Покупката се наложи, след като предишният му джип Land Rover го предаде. Припомняме, че возилото му лумна в движение. Огнената стихия превърна джипа му в купчина старо желязо за броени минути, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар