„Die Welt” разкри страшната истина за Владимир Путин

Гласувайте за статията

Бившата съпруга на руския президент проговори отново

Немското издание „Die Welt” излезе с разтърсваща новина за руския президент Владимир Путин на страниците си.

Вчера изданието отбеляза, че Владимир Путин отдавна вече не бил измежду живите. На страниците му се посочва, че тази информация е била дадена от бившата му съпруга Людмила Путина.

Самата тя разказала, че ролята му се изпълнява от дубльори и била заставена да мълчи, той като в противен случай рискува да не оживее.

Владимир Путин

Бившата съпруга на руския президент проговори отново

Всъщност не може да не се отбележи, че това е поредният кавър на конспиративна версия менте, която се приписва на бившата съпруга на Владимир Путин – Людмила. Тя често бива изтупана от прахта и претоплена наново.

В текста се посочва, че Людмила била принудена да направи това скандално разкритие, тъй като не можела да гледа безучастно какви ги вършат от името на Владимир Путин. Тя е категорична, че тези „страшни хора“ не биха се спрели пред нищо.

Путина не крие страха си, че нейният живот, както и този на дъщерите й, е заложен на карта. Признава, че в никакъв случай не може да се каже, че семейството й е било идеално. Като романтична девойка тя се влюбила във Владимир Путин, който бил офицер разузнавам и се омъжила.

Чувствата й обаче били попарени много бързо. Оказало се, че Владимир Путин далеч не е човека, за когото го е мислила. Той бил изключително жесток тиранин, съобразяващ се единствено със служебните си задължения. Често пъти дори не забелязвал съпругата си.

Тя му била нужна само в случаите, в които трябвало да играят ролята на добро семейство.
Бившата съпруга на Владимир Путин твърди, че е била подлагана на жестоки унижения, а животът й с него бил истинско изтезание.

Дори се стигнало дотам, че в резултат на преживения стрес изгубила съня си и наддала повече от 20 кг.
Неколкократно правила опити да подаде молба за развод, но била спирана. Нещо повече – Путин я изпращал в психиатрична клиника, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар