Арнолд Шварценегер след операцията: Върнах се!

Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер се чувства добре

Арнолд Шварценегер претърпя спешна операция на сърцето. Американският актьор и любимец на зрителите се наложи да влезе по спешност в болница. Бившият губернатор на Калифорния беше приет от лекарите за смяна на сърдечна клапа. 70-годишният актьор е получил усложнения по време на интервенцията и се наложило лекарите да предприемат спешни мерки. Самата интервенция на актьора продължила няколко часа.

За Арнолд Шварценегер това е втора операция на сърцето. През 1997-ма година на актьора е сменена аортна клапа. След операцията състоянието на Арнолд е стабилно и той бавно се възстановява. „Първите му думи бяха „ Върнах се”, така че е в добро отношение”, написа говорителят му Даниъл Кечъл в социалната мрежа Туитър, пише вестник „24 часа”.

„Смяната на клапата не беше постоянна, така че той избра да я подмени вчера чрез по-малко инвазивна интервенция”, добави говорителят на Шварценегер. Той обясни още, че екипът от хирурзи е бил в пълна готовност за операцията, тъй като често са поставяни в подобни ситуации. Аортната клапа на сърцето беше сменена успешно и сега актьорът се чувства много по-добре.

Кечъл обаче не потвърди разпространилата се вчера информация, че Арнолд Шварценегер е бил опериран по спешност, заради появили се усложнения по време на операцията.

Преди години в интервю Шварценегер каза, че не се страхува от сърдечните  проблеми, които има. „Проблемът със сърцето ми го имам отдавна. Баба ми е починала от това. Майка ми е имала този проблем. Но медицината е толкова напреднала, че това може да се коригира. Само мама за съжаление не искаше това. Тя казваше: „Когато Господ ме иска при себе си, трябва да отида при него”, сподели актьорът тогава за здравословното си състояние.

Арнолд Шварценегер се чувства добре след операцията

Арнолд Шварценегер се чувства добре след операцията сн. Гугъл изображения

Шварценегер сподели още и кое е най-важното при възпитанието на децата му. „Най-важни са толерантността и равнопоставеността”, казва той. „Искам те да бъдат самостоятелни, силни и щастливи”, допълва  70-годишният Арнолд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар