Корнелия Нинова бодна доматите (Вижте я като баш градинарка)

Корнелия Нинова бодна доматите (Вижте я като баш градинарка)
3 (60%) 1 vote

Корнелия Нинова засади доматите, червената лидерка е горда производителка на вкусния зеленчук

Корнелия Нинова има своя традиция, която спазва от години. Червената шефка по това време си ходи в Мизия да се погрижи за разсада си от домати. Тя винаги се е хвалила, че голяма градинарка и почитателка на екологично чистите храни. Но най-голямата и гордост са именно доматите.

Въпреки, че няма да има възможност да се грижи за растенията като ги полива и прекопава заради ангажиментите в Народното събрание и на „Позитано” 20 през целия сезон нейна заместничка в зеленчуковата била свекърва й. Която копала и поливала растенията.

Снаха й обаче обирала овациите пред колеги и познати с уменията си да произвежда най-вкусния зеленчук. Но старата жена пък била доволна, че синът й и Корнелия ще си вземат за столицата поне няколко кофи и ще има какво да похапват. А не да купуват от пазара домати с неизвестен произход.

В редиците на БСП били наясно с хобито на Нинова. Дори се шегували с нея, че трябва някой път да почерпи щом обере реколтата.

Съветвали я да се поучи от Мая Манолова. Която всяка година изненадва колегите си в Парламента с по няколко щайги от най-вкусните кюстендилски череши.

Корнелия обещала да почерпи съпартийците си с розови домати от нейната градина. В допълнение щяла да им занесе и домашно сирене с домашен хляб. Да видят какви са храните, които навремето ядяла на село когато отивала на полето с каруцата заедно с любимата си баба, предават от електронното издание retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар