Сара Джесика Паркър и нещата, които не знаете за нея (Вижте ги тук) Преглеждания: 4627

Сара Джесика Паркър не иска да играе Кари Брадшоу
0
Оценете този post

Сара Джесика Паркър и най-интересните факти от живота й

Сара Джесика Паркър българската публика познава от сериала „Сексът и градът”. Там тя се въплъти в образа на Кари Брадшоу. Има обаче много неща, които не знаем за актрисата. Тя е много скромна и срамежлива, има собствена продуцентска къща и обича да събира глобуси. Ето още някои интересни факти от живота на актрисата.

 1. Сара Джесика Паркър не е искала да играе ролята, която й донесе наистина голяма популярност – на Кари Брадшоу. Самата актриса признава, че не е искала да бъде част от сериала и дори е умолявала продуцентите да я махнат от екипа, а именно нейната героиня Кари я превърна в световна звезда. И днес още сравняват Сара с нейната героиня от „Сексът и градът”. „Разбирам защо ни сравняват, все пак аз бях в дома им като Кари толкова дълго време. Но, макар че й се възхищавам, аз не съм като нея”, споделя звездата.
 2. Сара Джесика Паркър се омъжва за Матю Бродерик в черна рокля през 1997-ма година. В интервю тя споделя, че я е било срам да се омъжи в бяло, а и не са искали да привличат вниманието.
 3. Тя има още седем братя и сестри, от двата брака на майка си. „Спомням си, че бяхме много бедни. Подобно нещо нямаше как да се скрие, защото понякога дори нямахме ток вкъщи. Имаше случаи, в които не празнувахме нечии рожден ден, или дори Коледа”, споделя Сара. Тя рядко прави необмислени харчове, защото това много е повлияло на живота й.
 4. Когато е на 14 години получава главната роля в продукцията на Бродуей „Ани”. Именно това й помага да се откъсне от дома и в крайна сметка да пробие като актриса. „Беше начин да се измъкна от хаоса у дома. В театъра всичко беше прекрасно и дисциплинирано. Освен това ми плащаха, а аз нямах никакви пари”, разказа актрисата в телевизионно интервю преди известно време.

  Сара Джесика Паркър не иска да играе Кари Брадшоу
  Сара Джесика Паркър не иска да играе Кари Брадшоу сн. Гугъл изображения
 5. Сара и съпругът й имат три деца – син Джеймс и близначките Марион и Табита.

  Сара Джесика Паркър се омъжва за Матю Бродерик в черна рокля през 1997-ма година
  Сара Джесика Паркър се омъжва за Матю Бродерик в черна рокля през 1997-ма година

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.