Азис изкърти: Аз бях първият на Димитър Рачков! (виж какво разкри певецът)

Азис хвърли страшна бомба, с която макар и за малко, взриви феновете
0

Азис хвърли в тъча феновете на Димитър Рачков, направо ги опули!

„Аз бях първият на Димитър Рачков“ – с тези думи Азис направо взриви социалната мрежа преди ден. И хвърли в размисъл хиляди потребители и фенове на комика от „Господари на ефира“.

Азис
Азис хвърли страшна бомба, с която макар и за малко, взриви феновете на Димитър Рачков

Бързо обаче стана ясно, че Азис не говори за креватни подвизи с Рачков, който си е напълно, ама напълно хетеросексуален. Става дума за новия му шоуспектакъл, който се радва на огромен успех. И чиито първи гост е бил именно Костинбродския славей.

„Снощи бях първият гост от шоуспектакъла „Забраненото шоу на Рачков“. Така не се бях смял от години. Успях да бъда част от това велико шоу, което никога няма да забравя. Не мога да ви опиша атмосферата, която цареше зад кулисите. За пореден път се убедих какво значи работата в екип.

Поклон за всички работещи към шоуто. Влади Априлов е извънземно талантлив сценарист. С очите си видях как трепери за най-малкия детайл по сценария и го изживява заедно с актьорите.

Васил Василев-Зуека за кой ли път ме остави със зяпнала уста! Такъв професионализъм, такъв талант! Поклон! А Рачков… Рачков е една вселена, един ураган, една нестихваща ударна вълна от емоция и енергия, която те удря в корема и те оставя бездиханен.

Запознах се и с продуцента на спектакъла Светлин Стоилов, който ми купи цигари. Обичам ви момчета! Давайте напред и успех!“, написа Азис в профила си в социалната мрежа.

Уточняваме, че „Забраненото шоу на Рачков“ е театрална постановка, която стартира преди дни във Варна. Един комедиен моноспектакъл, който отвежда зрителите директно в кухнята на телевизията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.