Ужас: Сестрата на Митко Цонев била затворена в лудница заради имот! (виж в какво обвиняват вдовицата му Мариана)

Гласувайте за статията

Сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева не е била само веднъж в клиника!

Всички разбраха случилото се със сестрата на Митко Цонев преди месеци. Когато Теодора Цонева направи опит за самоубийство и едва я спасиха. След което се наложи да бъде хоспитализирана за кратко в психиатрична клиника.

Митко Цонев

Сестрата на Митко Цонев била затворена в лудница заради имот

Оказа се обаче, че това не е първият път, в който Теди лежи в подобен тип заведение. Преди много години, след раждането на първото си дете, тя изпаднала в депресия. Нямало й нищо друго, просто следродилна треска.

Въпреки това обаче, вдовицата на Митко Цонев – Маца, го подкокоросала да я тикнат в лечебницата на „Четвърти километър“. Това разкриха пред вестник „Уикенд“ близки до звездното семейство.

„Теодора беше изпаднала в депресия, но не и изкукала, та да се налага да я вкарват в клиника за душевно болни. Там я тикна насила брат й Митко, който се беше поддал на манипулациите на съпругата си Маца.

Жена му искаше Теодора да бъде освидетелствана, та по-лесно да се докопа до апетитен имот на ул. „Славянска”. Жилището беше наполовина собственост на Димитър Цонев, наполовина на сестра му. Баща им Коста им го прехвърли още навремето“, разкриха източниците.

За огромно щастие на Теди, тогава големият Коста Цонев още бил жив. Като научил къде се намира дъщеря му и в какво състояние е, моментално наредил да бъде изкарана оттам и освободена.

Към днешна дата апетитният имот на ул. „Славянска“ е собственост само на жената на Митко Цонев, тъй като успели да накарат Теодора Цонева да продаде своята част от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар