Наталия Кобилкина отвърна на нападките, че прави от жените проститутки! (още подробности)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина е категорична, че не върши нищо нередно!

Сексоложката Наталия Кобилкина се обиди на обвиненията срещу себе си и моментално отвърна на удара. Припомняме, че наскоро мрежата изригна с коментари на възмутени потребители. Които директно я обвиниха в склоняване към проституция.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина твърдо отказва да приеме критиките срещу нея и семинарите й за лов на милионери

Причината са нейните чести семинари и уебинари, в които срещу солидно заплащане, българките щели да научат как да си оправят живота като хванат милионер.

Разбрала за критиките към нея, Наталия Кобилкина се възпротиви. „Не съм съгласна с обвиненията. Хората имат различни интереси, но ако сме честни, всички искат богати мъже и красиви жени.

Под „богат“ имам предвид успешен. И това, че една жена избира успешен партньор, не означава, че в тази връзка не присъства любов. Нормално е, ако ти си успешна жена, да искаш и твоят партньор да е такъв, вместо да стои вкъщи на дивана и да гледа сериали.

Богатият човек е някой, който живее по свой стандарт и в това няма нищо лошо. Когато мъжете избират красиви жени, никой не ги осъжда, но когато жените предпочитат успешни мъже – идва проблем“, убедена е в истинността на разсъжденията си Наталия Кобилкина.

Каквото и да й говорят някои, тя е сигурна, че няма жена, която да иска да живее сама. Или пък да дели дома си с неудачник, който не е способен на една почивка да я заведе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар