Лео Ди Каприо сменя гажета като носни кърпи (Вижте коя е най-новата му)

Гласувайте за статията

Лео Ди Каприо пак с ново гадже, най-желаният холивудски ерген влюбен в нова моделка

Лео Ди Каприо ако обича да се занимава с нещо през свободното си време това е да печели сърцата на известните модели. През леглото на 43 годишният носител на Оскар са минали множество красавици. Които винаги са отговаряли на неговия вкус. Да са модели, с дълги крака и в повечето случай да са блондинки.

За съжаление нито едно от досегашните му гаджета обаче не можа да го накара да мине пред олтара. Връзките му в повечето случаи са били мимолетни. Само две от тях са били в продължение на години.

Любовта на Лео с аржентинския топ модел Жизел Бюндхен е една от най-продължителните. Връзката им трае 7 години. Но се разделят защото красавицата разбира, че актьорът няма никакво намерение да сключи брак.

Следващата в колекцията от красавици на звездата се оказва израелката Бар Рафаели. Двамата се срещат повече от 5 години. Но и тя не успява да го укроти и да му надене брачните вериги.

Към днешна дата и двете хубавици са омъжени жени и са станали майки. А непоправимият ерген продължава да сменя едно след друго гаджетата си.

Снимки: (Grosby Group)

Последното завоевание на носителят на Оскар е красивата аржентинска моделка Камила Мороне. Която е само на 20 години.

С Лео са заедно от началото на тази година. Влюбените са били засечени на идилична разходка в Западен Холивуд. Камила е била с нов цвят на косата си. Който й стоял много добре, забелязват феновете й. А някои я сравняват с приятелката й Хейли Болдуин, предават от tocka.com.

Ди Каприо е известен с това, че никога не говори за личния си живот. Но това, че се е появил с новото си гадже публично е достатъчен знак, че са в любовна афера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар