Скандални разкрития за брака на Наталия Гуркова Преглеждания: 2429

0
5/5 - (1 vote)

Лъснаха скандални разкрития за брака на Наталия Гуркова

Името на Наталия Гуркова, която е една от най-красивите ни миски, постоянно е замесвано в любовни скандали. Но истината е, че тя спокойно може да изневерява на съпруга си, тъй като двамата съжителстват в отворен брак, научи HotArena.

Откакто брюнетката е семейна се носят слухове, че тя и съпругът й Джордже Михалевич са в развод. Но всъщност отношенията им никога не са стигали до там, тъй като двамата са се разбрали, че могат да си изневеряват в периодите, когато не са един до друг, пише Хот арена.

По-голяма част от времето си Наталия Гуркова прекарва в България, а съпругът й е в ЮАР, където и неговата империя.

Съпрузите се виждат единствено, когато решат да посетят някое екзотично кътче. Това се случва най-вече по повод рождени дни или други празници.

Последно Наталия Гуркова и Михалевич се насладиха на романтичи мигове на остров Пукет.

В началото на годината пътуваха до Дубай. Там те отпразнуваха 15 години от началото на съвместния им брачен живот.

Миската дори сподели два любопитни кадъра, които са направени на едно и също място, но с разликата от 15 години между заснемането им. След романтичната почивка красавицата се завърна в родината. Любимия й Джордже се прибра в ЮАР. Двамата се срещнаха отново на следващата си обща почивка.

Запознати коментират, че ако бракът им беше нормален, нямаше да издържи цели 15 години.

Двамата съпрузи имат уговорка не само да си изневеряват. Но и да не се следят и да не си държат сметка. Това обяснява хладнокръвието на миската, след като няколко пъти името й беше замесено в любовни афери с известни лица от БГ ъндърграунда, въпреки семейното й положение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.