Петя Дикова сбъдна мечтата си

Гласувайте за статията

Петя Дикова сбъдна най-голямата си мечта

Отскоро в светските среди се носи усилен слух за Петя Дикова. Наследницата на Сашо Диков е на път да сбъдне най-голямата си мечта.

Според мълвата, младата тв водеща стяга сватба. Повод за тези клюки даде и самата тя, заявявайки че вече не е сама. Щерката на Аня Пенчева разкри, че в живота й има мъж.

Новият й любим е младият писател Августин Господинов. Интересното покрай него е, че той не се представя с истинското си име Илиян Добромиров, а си е избрал псевдоним, който няма нищо общо с името му.

Преди да придобие известност като писател у нас, новият любим на Петя Дикова е живял 6 години в Германия. Там той започнал работа във вечерен клуб. Бъдещият зет на Сашо Диков първо отсервирал чаши в заведението. Но постепенно успял да спечели доверието на работодателите си и се издигнал до сервитьор.

Въпреки, че работата му в Германия е била много тежка, той не се оплаква и е повече от доволен, защото на вечер е прибирал по 100 евро само от бакшишите.

Бъдещият зет на Стажанта се хвали, че лично е сервирал на Роби Уилямс. Изпълнителят го попитал директно дали го е разпознал и какво мисли за него.

Любимият на Петя Дикова заявил категорично, че последното му парчета са прекалено комерсиални и вярва, че той може много повече.

След казаното от него, певецът лично помолил мениджъра на заведението да го обслужва само Илиян. След тази вечер нашенецът успял да задели достатъчно средства и да се прибере в родината, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар