Рок динозавърът Кирил Маричков разкри истината за заболяването си!

Гласувайте за статията

Кирил Маричков разясни истината около заболяването си!

Кирил Маричков отрече да има проблеми със здравето. Певецът заяви, че не страда от Алцхаймер. Музикантът е в шок от новината, която се тиражира в медийното пространство, че има поставена тази страшна диагноза.

Кирил Маричков

Кирил Маричков изобличи лъжливите статии в медиите

„Нямам Алцхаймер, това ме разби! Сума народ ми звъня да ме питат. Вярно е, че си правя профилактични прегледи и всякакви изследвания, но това не означава, че имам диагноза, Бога ми”.

Така звездата на „Щурците” коментира грозните слухове за своята страшна болест. Легендата на българския рок се похвали, че в момента мисли изключително много, но само за позитивни неща.

73-годишният музикант признава, че се изплашил, но и за миг не повярвал на страшната диагноза. Според слуховете притеснението му дошло след лекарски преглед.

Той установил, че има ниски нива на магнезий в тялото, което било предпоставка за развитие на страшната болест Алцхаймер.

„На моята възраст не може нищо никога да ти няма, но не е това, което казвате. Предпочитам да говоря за позитивни неща, а не да се занимавам с глупости”, каза още певецът.

Кирил Маричков се похвали, че не се стяга за болничната стая, а за околосветско турне. С „Фондацията” те ще гастролират в Япония, САЩ и Канада.

Турнето им започва на 6-ти април с концерт в Токио. После ще свирят в в Хонолулу, Сан Франциско, Сан Диего, Финикс, Денвър, Минеаполис, Отава, Монреал, Торонто, Ню Йорк.

На 4-ти май групата е в Хамбург. Кирил Маричков ще направи околосветското турне заедно с Дони , Иван Лечев и Славчо от Б.Т.Р.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар