Мария Игнатова и Рачков отново заедно: Лягат си обаче и с други!

Мария Игнатова и Рачков отново заедно: Лягат си обаче и с други!
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха в отворена връзка!

Старата любов ръжда не хваща. Това правило потвърдиха и водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова. Бившата светска двойка се събра отново. Защото блондинката била забелязвана често да влиза и излиза от къщата на Рачков в затворения комплекс край Панчарево.

Мария Игнатова

Мария Игнатова и Рачков пак заедно, но в отворена връзка

Припомняме, че скоро след като се нанесе в новия си дом, Рачков и Игнатова се разделиха. Двамата оповестиха раздялата си публично. Тогава казаха, че причината е изчерпване на връзката им и двамата оставали приятели.

Но истинската причина бе, че блондинката хлътна по цирковия ас Енчо Кирязов. Двамата имаха кратък роман, защото съпругата му постави ултиматум. Тя го застави да избере или нея и децата им, или любовницата. И циркаджията се прибра при жена си с подвита опашка.

Само че водещият на „Като две капки вода” не й прости изневярата. След това блондинката хлътна по колегата си Кристиян Милатинов, с когото играят в комедийния сериал „Полицаите от края на града”.

Макар че бяха забелязвани да се натискат и да купонясват заедно, Крис отрече да е имал по-сериозно взимане-даване с Мария Игнатова.

И комикът също не остана на сухо. Близки до двамата разкриха ,че те били дълго време в обтегнати отношения. Но сега решили да си дадат втори шанс, като силно затоплили отношенията си. Разбрали се да имат отворена към други връзка.

Двамата дори били забелязвани да прекарват заедно с децата си уикендите. Синът на Мария Игнатова – Виктор и на Димитър Рачков – Митко младши били много добри приятели и страдали от раздялата на родителите си.

Макар да нямат общи наследници, Рачков и Игнатова полагали грижи за момчетата. А блондинката гледала и двете момчета, когато Рачков отсъствал по работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар