Драма в семейството на Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Димитър Рачков не е на себе си

Димитър Рачков е силно притеснен за здравословното състояние на баща си Минко.

Събитията от последните месеци са причината той да не се чувства във форма за работа. Мислите му непрекъснато са в родната Твърдица.

Покрай раздялата на комика с Мария Игнатова, баща му Минко се поболял от мъка. Възрастният мъж не искал наследникът му да остане без жена до себе си. Още повече, че неговата съпруга го обгрижвала непрекъснато и двамата са заедно от цяла вечност.

Притесненията му идват най-вече от факта, че Рачков е с труден характер и заради това му е трудно да открие подходящата за него половинка.

По-малкият брат на Димитър – Петър Рачков също има голяма заслуга за стреса в живота на родителите си.

От години той е известен в ъндърграунд средите. Миналата година беше спипан в две престъпления – шофира без книжка и създал собствена лаборатория за производство на опиати.

Заради скандалите, в който се забърква постоянно, Рачков обърнал гръб на брат си. От години двамата не си говорят и не си честитят дори светлите семейни празници.

Наскоро Димитър Рачков направи първата крачка към помирението с брат си. Комикът за пореден път погасил всички дългове на безотговорния Петър.

По молба на майка си Станка двамата братя дори гостували заедно в родния си дом,  за да убедят баща си, че вече не са скарани, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар