Меган и Хари готови да станат родители (Бременна ли е Меган?) Преглеждания: 1148

Меган и Хари са готови да станат родители
0
Оценете този post

Меган и Хари мислят за деца

Меган и Хари вече са готови да предприемат най-важната стъпка в своя живот. Кралската двойка вече мисли за деца. Това твърдят британските медии, наблюдавайки влюбената двойка. Принц Хари винаги е представлявал интерес за медиите като част от кралското семейство, но откакто се сгоди за Меган, двамата непрестанно са тема номер едно в медиите в цял свят. Всеки ден около тях се появява нова информация, свързана с предстоящата сватба на 19-ти май.

Меган и Хари вече мислят и за наследници, а подготовката за сватбата им тече с пълна сила. Двамата обаче не спират да пътуват. По време на посещение в Ирландия, Меган била видяна да разглежда бебешки дрешки. Тя се загледала в бебешки комплект на една витрина с думите: „Сигурна съм, че скоро ще имаме нужда от това”, пишат британските медии.

Според  Кейти Никъл , принц Хари ще бъде невероятен баща, съдейки по ролята му на чичо. „Той обожава племенниците си, играе с тях, прекрасен чичо е”, пише тя в своята книга посветена на принца – „Хари: Животът, загубата, любовта”.

Според изданието „Дейли мирър” Меган и Хари вече спазват някои правила, за да може актрисата да зачене по лесно. Принц Хари се е отказал от най-вредния си навик, а именно – пушенето. Той се е заел и усилени тренировки, за да може да влезе във форма. Всяка сутрин още в 7:00 часа любимият на Меган е във фитнес залата.

Хари също така е започнал да се храни много по-здравословно отколкото преди това. Той вече е успял да свали близо 5 кг. след като се е отказал от вредните си навици.

Меган и Хари са готови да станат родители
Меган и Хари са готови да станат родители сн. Туитър

А само след два месеца ние ще видим каква рокля е избрала Меган за сватбата си. След като отмине това така чакано събитие вероятно ще започнем да тръпнем и в очакване на първият наследник на Меган и Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.