Сериозни притеснения застигнаха Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Бащата на актьора се поболя от мъка

Сериозни притеснения застигнаха актьора Димитър Рачков. В последно време той е доста разтревожен за здравето на родителя си.

Димитър Рачков признал пред приятели, че никак не се чувства във форма за работа като си помисли за проблемите. Истината е, че мислите му бягат все по-често към родната Твърдица, където живеят родителите му.

Покрай раздялата на Димитър Рачков с Мария Игнатова, баща му Минко се е поболял. Той не искал наследникът му да остава без жена до себе си. Възрастният мъж сам виждал колко е хубаво, когато има кой да те обгрижва. И до ден-днешен те живеят заедно със съпругата му, без да са се разделяли дори и за ден.

Димитър Рачков

Бащата на актьора се поболя от мъка

Дядо Минко е наясно с факта, че Димитър Рачков, който е по-големият от двамата му синове, има тежък характер. Той не успява да мели брашно с всеки и поради тази причина му било доста трудно да си намери спътница в живота.

Братът на Димитър – Петър, също дал своя принос за стресовите ситуации в живота на родителите им. Той от години е известен в ъндърграунд средите. Припомняме, че в началото на миналата година братът на актьора бе спипан в подвижна нарколаборатория. По-късно органите на реда го сгащиха да шофира без документи.

При едно от съдебните дела пък Петър Рачков едва не преби журналист. Всички тези случки се отразили пагубно на техния баща – дядо Минко, който ги изживял много тежко. Най-тежко обаче приема факта, че двамата му синове не си обелват и дума и това положение е от години. Много му се искало да се събират цялото семейство на светлите празници като Коледа и Великден, но за съжаление за момента тази му мечта остава несбъдната.

Неотдавна Димитър Рачков проговорил на по-малкия си брат и за пореден път го избавил от дълговете, които бил натрупал. Той погасил огромните му задължения към адвокатите, както и глобите.
Задълженията към правозащитниците се натрупали покрай опитите им да го избавят от престой зад решетките, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар