Изненадващ обрат в отношенията на Димитър Рачков и Мария Игнатова

Гласувайте за статията

Връзката им обаче остава отворена във всички посоки

Актьорите Димитър Рачков и Мария Игнатова за пореден път оставиха всички без думи с изненадващия обрат в отношенията им.

Запознати издават, че Мария Игнатова и Димитър Рачков са се събрали отново. Това, което е неразбираемо за мнозина обаче е, че са го направили с изричната уговорка, че връзката им е отворена във всички посоки.

Според неофициално потвърдена до момента информация, двойката е подновила отношенията си преди няколко седмици. Твърди се, че са го направили по-скоро в името на децата си, които по време на съвместното им съжителство, са станали много добри приятели, отбелязва „Телеграф“.

Димитър Рачков

Връзката им обаче остава отворена във всички посоки

Иначе всяка една от тв звездите си има своите забележки. Припомняме, че неотдавна Мария Игнатова бе изловена да се натиска с артиста Кристиян Милатинов. Двамата играят в сериала „Полицаите от края на града“.
Тогава актьорът категорично отрече да е имал връзка с блондинката.

Близки до Мария Игнатова и Димитър Рачков споделят, че малко след раздялата им, отношенията помежду им са били доста обтегнати. Към днешна дата обаче нещата далеч не стоят по този начин. Напоследък те отново са успели да разтопят ледовете и да се сближат.

Блондинката може да бъде забелязана все по-често в къщата на Димитър Рачков, която се намира в затворения комплекс край „Панчарево“.
Припомняме, че раздялата им настъпи точно, когато той се пресели в новия им дом. Двойката дори обяви официално събитието.

Сега отново са заедно и вероятно чакат удобен момент, за да разберат дали наистина могат да се съберат или трябва да се разделят окончателно.
Все по-често биват забелязани да прекарват уикендите с децата. Синът на Игнатова – Виктор и наследникът на Рачков – Димитър-младши, се разбират отлично.

Мария Игнатова и Димитър Рачков полагат сериозни усилия във възпитанието на момчетата. В нередки случаи през ваканцията майката на актьора поемала грижите и за двете момчета, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар