Вижте защо се събраха Мария Игнатова и Димитър Рачков

Вижте защо се събраха Мария Игнатова и Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

Няма да повярвате каква е причината за събирането на Димитър Рачков и Мария Игнатова

Последната гореща клюка около Димитър Рачков и Мария Игнатова е свързана с тяхното събиране. Двамата бивши отново са двойка. Преди седмици те взели решението да се съберат отново. Но този път и двамата да си поставили условие.

Новата им връзка е изцяло отворена, пише Марица.бг, позовавайки се на „Телеграф“.

Очевидно Мария Игнатова първа е решила да се възползва от тази договорка. Преди дни тя беше хваната в крачка с колегата си Кристиан Милатинов.

Въпреки, че двамата бяха хванати в доста провокативна сцена, бившият футболист и настоящ актьор категорично отрича, че е бил интимен с колежката си.

Факт е, че Димитър Рачков и Мария Игнатова бяха в изключително обтегнати отношения през последните месеци. Комикът дори се изнесе от дома, в който живееше с блондинката.

Но през последните няколко седмици, тя все по-често е засичана да го посещава в жилището му в затворения комплекс в Панчарево.

Двамата решили да си дадат още един шанс най-вече заради децата си. Въпреки, че Мария Игнатова и Димитър Рачков нямат общи наследници, децата от предишните им връзки са силно привързани едно към друго.

Блондинката има син Виктор от бизнесмена Петко Димитров. Въпреки, че той има други две деца от съпругата си Яна, не дели Виктор от тях. Но момчето е силно привързано към сина на Рачков.

Заради децата си двамата водещи решили да опитат отново. Често през уикендите майката на Рачков се грижи за двете момчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар