Джена показа наследника си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Джена показа първородния си син

Джена показа сина си Наско. Преди дни тя беше засечена на разходка в мола с наследника си. Компания им прави и новата детегледачка на малкия. Изпълнителката не крие, че в грижите за малкия отскоро разчитат и на помощта на детегледачка.

Половинката на Малкия Канар сподели, че още след раждането на бебето, двамата решили, че ще справят сами с грижите за него. Джена не скри, че бабите също са предложили помощта си, но двамата с Наско предпочитали да се справят сами.

Преди дни малкият навърши годинка. Джена и съпругът й преценили, че вече може да се доверят на опитната детегледачка, която да ги отменя в грижите за наследника им.

Тя сподели, че любимият й не я оставя за миг и е неотлъчно до нея и до сина им. Джена не крие, че Наско се справя много добре с грижите за малкия и няма нещо, което да не може да направи. Включително и да сменя памперсите на сина си.

След разходката из магазините в мола, семейството се отправи към един от ресторантите в търговския комплекс, видя „България днес“. Младата майка си поръча месо на скара и задушени зеленчуци. Тя не крие, че в последните месеци менюто й включва само здравословна храна.

Джена сподели, че се е отказала напълно от въглехидратите. Изключително рядко си позволява да хапне по бонбон. Благодарение на новия си режим е свалила 10 кг. Певицата не крие, че й остават още 3 кг за сваляне, но се надява, че с този режим ще успее.

От първи юни графикът й е запълнен. Въпреки това тя се надява, че ще й остане време за море със семейството.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар