Наталия Кобилкина го загази сериозно

Наталия Кобилкина го загази сериозно
2 (40%) 1 vote

Мнозина скочиха срещу нея в социалната мрежа

Сексоложката Наталия Кобилкина го загази много сериозно.

Хората в социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар на Кобилкина. Те са сериозно възмутени от идеята да учи дамите как да си хванат богат мъж.

Един от недоволстващите срещу Наталия Кобилкина пита в мрежата дали склоняването към проституция не беше незаконно, доколкото си спомня или наистина вече много е остарял. Истината е, че Кобилкина вече се е докарала дотам, че човек да се чуди дали да й се смее или да плаче.

Наталия Кобилкина

Мнозина скочиха срещу нея в социалната мрежа

Рускинята публикува на официалната си страница във Фейсбук видеоклип, в който представя младо момиче на име Василена. Кобилкина подхвана отново темата с намирането на богат мъж. Тя започва с думите, че са попитали една жена, която умее да открива богати мъже навсякъде по света как го прави.

В същото време приятелката й пък подхвана заучени фрази, на които определено се връзват наистина най-големите балъци.
Тя захапа една от болните теми на българското общество, заявявайки, че само ние сме отговорни за щастието си.

В този ред на мисли тя продължи, че сме отговорни за това дали живеем богат и луксозен живот или се вайкаме, че нямаме пари и живеем в пълна мизерия. В този ред на мисли тя пробута „златната“ си формула за намирането на богат мъж, която е „изпробвана“ от клиентите й и е повече от „успешна“.

Според думите й, е подложила на разпит повече от 25 милионера. Всички те са били попитани какво искат от жените до тях. Отново според твърденията им, всички те са дали един и същ отговор. Естествено този отговор, както и „златната вълшебна формула“ за намиране на богат мъж, можете да научите само в семинарите на Наталия Кобилкина.

Интересното обаче е, че все още има достатъчно жени, които са готови да дадат и последните пари от джоба си, само и само да слушат безполезните дрънканици на Наталия Кобилкина, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар