Вдовицата на Стефан Шарлопов стигна до тайния списък с…

Гласувайте за статията

Тя разкри и причината за внезапната му смърт

Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов, който издъхна внезапно в съня си, се захваща с тайния списък.

Тези дни тя обяви в ефир, че се чувства напълно готова да навлезе в оперативния бизнес. Вдовицата на Стефан Шарлопов заяви, че отдавна се е чувствала готова за това и дори самият бизнесмен често пъти й ги повтарял.

Тя сподели, че и преди се е занимавала с бизнеса му, но не й се е налагало да навлиза в оперативната му част.
Припомняме, че след смъртта на Стефан Шарлопов тя и дъщерята на бизнесмена – Ева, поеха юздите на огромната бизнес империя.

Стефан Шарлопов

Тя разкри и причината за внезапната му смърт

Що се отнася до тайния списък на Стефан Шарлопов, то той съдържа имена на хола, които му дължат немалки суми пари.
Бояна е категорична, че тези суми няма да останат непотърсени и ако длъжниците му се надяват, че са се разминали между капките, много се лъжат.

След като Стефан Шарлопов издъхна внезапно в съня си на 5 февруари, тази година, той остави на наследниците си огромна бизнес империя. Самата Бояна призна, че последните 5-6 години са били много тежки за Шарлопов. Въпреки всичко обаче той е успял да погаси всичките си кредити и от две години няма никакви задължения към банките.

Бояна Шарлопова сподели още, че съпругът й е бил изключително подреден човек. След внезапната му кончина дори самата тя се е убедила в това. Когато влезли в кабинета му с дъщеря му Ева видели, че всичко по сделките е записвано подробно.

Бизнесменът бил описал в таблици и задълженията си, както и хората, които дължат пари на него. Сега на двете жени, поели юздите на бизнеса му, се налага да си върнат тези суми.
В заключение Бояна Шарлопова разкри, че от аутопсията на съпруга й е станало ясно, че смъртта му е била причинена от сърдечна недостатъчност, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар